Web programim

Free

No student enrolled

Web Design & Google AdSense/Analytics me WordPress, HTML dhe CSS. Do të ndërtoni faqe interneti serioze, shpejt dhe të bukura.

Qëllimi i kursit është t’Ju përgatisë pwr pozicionin e punws Online Media Specialist.

Temat Që Do Të Trajtohen?
  1. Blerja e host-it, domain dhe templetave
  2. One Click: Instalim i platformës WordPress në Control Panel hostuar në server
  3. Ndërtimi i dy website-ve (një në laborator dhe një në shtëpi) emri-juaj.tct.al (emri-juaj-2.tct.al)
  • E-Commerce
  • Instalimi i temave, plugins, shkrim, imazhe, postim, faqe dhe mirëmbajtje
  1. Mësim i HTML / CSS dhe përdorimi i tyre në rregullimin e website tuaj
  2. Kuptimi i reklamave në Google AdSense
  • Krijimi i reklamave me Credit Card të TCT
  1. Leximi i raporteve në Google Analytics
  2. Në fund të kursit do të keni ndërtuar dy website që do të qëndrojnë online për ju.
Curriculum is empty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *